Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2,5 yaşındaki hayvansever Melodi

Hayvanları ve bitkileri çok seven 2,5 yaşındaki Melodi Barış, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle annesi ile marketten aldıkları mamalarını sokak hayvanlarına bağışladılar.4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle çok...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2,5 yaşındaki hayvansever Melodi

Hayvanları ve bitkileri çok seven 2,5 yaşındaki Melodi Barış, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle annesi ile marketten aldıkları mamalarını sokak hayvanlarına bağışladılar.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle çok sayıda market hayvan ürünlerinde indirim yaptı. Kendi evcil hayvanlarının ihtiyaçlarını ucuza almak isteyen hayvan sahipleri, sokak hayvanlarını besleyen kişi ve gruplar da çağrı yaparak aynı miktar paraya daha çok mama alınabilecek bu günleri değerlendirmek istediler.

İndirimi değerlendiren hayvanseverler, genç ve çocukların da bu konuda duyarlı olması sevindirici. Bunlardan birisi de harçlıklarıyla az çok demeden dost canlara yardım etmek için çabalayan minik bir hayvansever Melodi Barış oldu. 2,5 yaşındaki Melodi ve annesi bütçelerinden ayırdıkları paralarla kedi ve köpek mamaları alıp sokak hayvanları için bağışladılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.