Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güven kaybediyoruz!

Yazının Giriş Tarihi: 30.07.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 00:00

Bursaspor her yönüyle kan kaybediyor. Son iki yıldır ‘kümede kalma’ mücadelesi yapan ve son haftalarda aldığı puanlarla, daha doğrusu rakiplerinin kaybettiği puanlar sonucunda kümede kalabilen Bursaspor, bu sezonda kadro kalitesi ve yapamadığı transferlerle yeşil beyazlı taraftarları büyük bir umutsuzluğa itiyor.

Kadrosundan birçok oyuncusunu kaybeden ve birçoğu ile de yollarını ayırmak isteyen yeşil beyazlı yönetim, ligin başlaması az bir süre kalmasına rağmen sadece 3 transfer yapabildi. Teknik Direktör Samet Aybaba geldiği günden bu yana 2 golcü ve 2 kanat oyuncusu istemesine rağmen bugüne kadar bu isteklerden birini bile karşılayamayan Bursaspor Yönetimi, bu tutumu ile yeşil beyaz sevdalılarını karamsarlığa itiyor.

Hele hele tüm bu gelişmelerin yaşandığı bir ortamda Teknik Direktör Samet Aybaba’nın; “Futbolda her şey kısaldı. Bilgi arttı. Doğru, yanlış her şey aktarılıyor. Talip olduğumuz oyunculara farklı bilgiler gidince zorlanıyoruz” açıklaması, yeşil beyazlı kulübün her geçen gün spor kamuoyunda güven kaybettiğini açıkça gösteriyor.

Meşhur bir söz vardır; “Paranı kaybet, güvenini kaybetme” diye. Bizden hatırlatması..

Yasin Öztekin’e aynı ücreti, hatta daha azını vermesine rağmen Bursaspor yerine Göztepe’yi tercih etmesi de bunun bir göstergesi. Geçmiş yıllarda oyuncularına para ödemekte zorlanan, birçoğu ile mahkemelik olan, hatta ayrılmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala alacakların ödenmemesi, futbolcuların artık “Şampiyon Bursaspor’u” tercih etmemesine neden oluyor.

Çok yakın bir geçmişte hatırlanacağı gibi Türkiye’deki birçok otel Bursaspor kafilesini ‘peşin ödeme’ olmadan oteline kabul etmiyordu. Korkarım ki, yeşil beyazlı kulüp hızla o noktaya doğru yol alıyor. Aman dikkat..

Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Hala golcüsü ve kanat oyuncusu bulunmayan Bursaspor’u büyük bir tehlike bekliyor. İlk 6-7 haftadaki fikstürü de göz önüne aldığımızda son iki yıldır kümede kalma mücadelesi yapan ve büyük bir stres yeşil beyazlı ekibi nasıl bir ortamın beklediğini sanıyorum herkes çok iyi biliyor. Çekirge iki kere sıçradı. Üç olur mu? Hep beraber göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.