Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsu Bursasporlular Derneği

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 00:01

Cuma akşamı yolumuz Gürsu'ya düştü Demokrat parti ilçe başkanı Hasan Arat beni ve eski il teşkilat başkanı Rıfat Haliç'i davet etmişti bu davet sık, sık yapılsa da katılma oranımız hayli düşük oluyordu bu kez kırmadık ve gittik.

Hasan Arat bizi yaklaşık beş ay önce faaliyete girmiş olan Gürsu Bursasporlular derneğine götürdü dernek lokali harika dizayn edilmişti çok beğendim üyelerin rahatı her haliyle düşünülmüş gayet rahat oturuyor dilerseniz oyun oynayabiliyorsunuz. ön cephe bahçe olarak bırakılmış bu sıcak yaz aylarında hem havadar hem sıgara tiryakilerinin yasağı düşünülerek üstü açılır kapanır şekliyle tasarlanmış. Dernek binasının renkleri yine Bursaspor'un yeşil beyaz renkleriyle boyanıp bezenmiş.

Gürsu Bursasporlular dernek başkanı Erkan Yörümez ile tanışıp sohbete başlıyoruz Hasan Arat'ın tanıştırma faslından sonra Erkan Yörümez'e sorular soruyorum ve güzel cevaplar alıyorum 31 yaşındaki genç  dernek başkanı tam samimi bir Anadolu insanı. Cevaplar sade yalın ve yalansız net,  tüm doğallığını ortaya koyarak soru neyse cevabını samimice veriyor, işte ben ülkemin böyle doğal insanını seviyorum, çünkü bu tarz değerlerimiz her ne konumda, koşulda ve mevkide olursa olsunlar çevrelerine ve insanımıza faydalı işler yapmayı kendilerine öncelikli görev arz ederler.

250 Metrekare alana kurulmuş olan dernek lokaline Erkan Yörümez cebinden 200 bin lira harcamış tüm masrafı şahsi imkanlarını kullanarak yapması gerçekten takdire şayan bir durum 400 kişi kapasiteli dernek lokaline kitaplık ta koymuş, ayrıca Gürsu Yenidoğan mahallesi Yüksel Bodur ortaokuluna dernek olarak kütüphane yapma sözü vermiş ve bunun için kitap bağış kampanyası da başlatmış, toplanan kitapları da gördük ve devamını bekliyor.

Dün oynanan Bursaspor Beşiktaş maçına 120 bayan taraftarı maça götürdüler bu güzel kampanyayı Gürsu Bursasporlular derneği, Değerli dostumuz ve ülkemizin, şehrimizin sevdalısı olduğunu çok iyi bildiğimiz Uludağ organize sanayi başkanı Yunus Aydın ve Gürsu Belediye başkanlığı ortak organize ettiler. Bayanların trübüne gitmesini her zaman destekleyen biri olarak bu tür çalışmaların çoğalmasını bir futbolsever olarak istiyoruz. stadlarda şiddet ve kötü tezahüratların azalması yönünde güzel adımlar atılmalı ve her zaman desteklenmelidir.

Gürsu Bursasporlular dernek başkanı Erkan Yörümez iddialı ve güzel projelere imza atacaklarını iddialı bir şekilde söylüyor, ellerinde mevcut olan projeleri hemen ortaya atmak yerine öncelikle daha da geliştirilmesi için ekstra çalışma yaptıklarını ifade ediyor bir nevi AR-GE çalışması da diyebiliriz. Yıllarca insanlarla uğraşmış siyaset yapmış biri olarak Erkan Yörümez kardeşimizi istekli ve arzulu gördük kendisine bu hizmet yarışında başarılar diliyoruz.

Üzüldüğüm bir nokta ise süper lig yayıncı kuruluşun maç yayınları için sezonluk kaç lira aldığını sorduğumda 36 bin lira cevabını aldım düz hesap 40 bin lira oraya sezonluk ve derneğe yapılan onca masrafa rağmen her ay binaya 2,500 lira da kira ödeniyor olması bir hayli zor.! dernek üyeleri ve Gürsu'lular derneğe ve Gürsu nun yerli ve kendi evladına sahip çıkmalarını umarım, Gürsu ve Bursa için hizmet etmeyi seven başkanınıza sahip çıkın destek verin. Gönülden başarı dileklerimle.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.