Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14 ülkeden 150 girişimci İstanbul’da buluştu

Aralarında Türkiye ve ABD’nin de bulunduğu 14 ülkeden 150’yi aşkın girişimci İstanbul’da tertip edilen ‘Yeni Bir Başlangıç İçin Ortaklar Global Zirvesi’nde (Partners For A New Begining-PNB Summit) bir araya geldi.Zirvede girişimcilik...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
14 ülkeden 150 girişimci İstanbul’da buluştu
Aralarında Türkiye ve ABD’nin de bulunduğu 14 ülkeden 150’yi aşkın girişimci İstanbul’da tertip edilen ‘Yeni Bir Başlangıç İçin Ortaklar Global Zirvesi’nde (Partners For A New Begining-PNB Summit) bir araya geldi.

Zirvede girişimcilik ve istihdam konuları ele alınıyor.



Hilton Otel’de yapılan ve 23-24 Kasım tarihlerini kapsayan zirveye bir dönem ABD Dışişleri Bakanı olan, şu an PNB Başkanlığı’nı yürüten Madeleine Albright da katıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francois Ricciardone’nin konuk olduğu, TOBB ile PNB Türkiye Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açtığı etkinliğe Türkiye, ABD, Cezayir, Fas, Tunus, Mısır, Ürdün, Pakistan, Filistin, Moritanya, Libya, İsrail, Suudi Arabistan, Yunanistan’dan girişimciler iştirak etti.



PNB Zirvesi kapsamında ‘Girişimciliğin Teşviki: Eğitim ve Mentörlük İçin Yenilikçi Yaklaşımlar’, ‘Yatırım Kârının Maksimize Edilmesi: Kadınların ve Gençlerin Rolü’, ‘Fırsatlar: Start-up ve KOBİ'lerin Finanse Edilmesinde Yeni Modeller’, ‘Küresel Ekonomi İçin İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi’, ‘Filistin Ekonomisi’ ve ‘Hızlı Büyüyen Girişimciler: En İyi Uygulamalar’ konulu oturumlar yapılıyor.



PNB Türkiye; TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, TUSKON, TÜMSİAD, oda başkanları, öğretim üyeleri, Coca Cola Türkiye, Intel Türkiye, Cisco Türkiye ile kadın ve genç girişimcilerden oluşuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.