Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Pinto aylar sonra ilk 11'de

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.Teknik Direktör Christoph Daum, takımda oynamama kararı alan Batalla'nın yerine Tuncay'a görev verirken, golcü oyuncu Pinto'yu...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Teknik Direktör Christoph Daum, takımda oynamama kararı alan Batalla'nın yerine Tuncay'a görev verirken, golcü oyuncu Pinto'yu da aylar sonra ilk 11'de sahaya sürdü. Şilili golcü Sebastian Pinto, haftalar sonra Daum tarafından ilk 11'e alındı. Pinto, en son 4. haftada oynanan Beşiktaş maçında oynamış, ardından kadroda yer bulamamıştı.

Daum'un "Bursaspor formasını gururla taşıdığını hissetmen gerekiyor" dediği golcü oyuncu Kasımpaşa karşısında şans buldu. Pinto, böylece aylar sonra Atatürk Stadı'nda taraftarın karşısına çıktı.

BATALLA'NIN YERİNE TUNCAY

Teknik Direktör Christoph Daum, cezalı Belluschi ve Batalla'nın yokluğunda orta alanda Murat, Şamil, Ferhat, Tuncay ve Kazım'a görev verdi. Daum'un, Batalla'nın mevkiinde şimdiye kadar sol açık oynayan Tuncay'a görev vermesi dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.