Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kedileri vahşice öldürmüşler

Antalya’nın Alanya ilçesinde belediyeye ait kedi evinde yavru kediler vahşice öldürülmüş şekilde bulundu. Bir arkadaşının sosyal paylaşım sitesinde resimlerini paylaştığı 3 kediyi sahiplenmek isteyen hayvansever Hülya Altay, bunun için...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kedileri vahşice öldürmüşler
Antalya’nın Alanya ilçesinde belediyeye ait kedi evinde yavru kediler vahşice öldürülmüş şekilde bulundu.

Bir arkadaşının sosyal paylaşım sitesinde resimlerini paylaştığı 3 kediyi sahiplenmek isteyen hayvansever Hülya Altay, bunun için parka gitti. Güllerpınarı Mahallesi’nde yer alan havuzlu park içerisindeki belediye ait kedi evine giden Altay, sahiplenmek istediği kedilerden ikisinin kedi kulübesi içerisinde vahşice öldürüldüğünü gördü. Gözyaşlarına boğulan Altay, durumu polise bildirdi. Polisin olayın belediyeyi ilgilendirdiğini belirtmesi üzerine Altay, konuyu belediyeye iletti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü arayan Altay’ın ihbarı üzerine 1 görevli kedi evine geldi. Görevli incelemede bulundu. Altay'da parkta bu güne dek yaklaşık 80 kedinin vahşice öldürüldüğünü iddia etti. Park görevlisi 2 yavru kediyi kazma kürekle açtığı toprağa verdi. Hayvansever Altay ise kediler toprağa verilirken göz yaşlarına boğuldu.

    BAŞKAN SİPAHİOĞLU: OLAY ARAŞTIRILIYOR

    Konuya çok üzüldüğünü belirten Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, konuyu araştırdıklarını söyledi. Hayvanlara daha iyi imkanlar sağlamak için yapılan kedi evinde bu olayın yaşanmasının üzücü olduğunu dile getiren Sipahioğlu, "Konu henüz araştırma safhasında." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.