Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Erdoğan, istirahata çekildi

Bazı temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere 2 günlüğüne Trabzon’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk günkü programlarını tamamladı.Rusya ziyaretinin ardından dün akşam Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan, bugün ilk...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bazı temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere 2 günlüğüne Trabzon’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk günkü programlarını tamamladı.

Rusya ziyaretinin ardından dün akşam Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan, bugün ilk olarak Meydan Parkı’ndaki toplu açılış töreninde halka hitap etti. Daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından düzenlenen bölge toplantısına katılan Erdoğan, akşam saatlerinde de Trabzon Valiliği tarafından Akçaabat ilçesinde onuruna verilen yemeğe katıldı. Çıkışta kedisini bekleyen gençlerle bir süre sohbet eden Erdoğan, vatandaşlara satranç takımı hediye etti.

Yemeğin ardından şehir merkezinde konakladığı otele gelen Erdoğan, burada da kendisini bekleyen vatandaşlara satranç takımı dağıttı. Erdoğan, daha sonra otele girerek istirahata çekildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın saat 11.00’da Akyazı Spor Komleksi’nin temel atma törenini katılacak. Daha sonra Vakfıkerbir ve Araklı ilçelerindeki toplu açılış törenlerine iştirak edecek Erdoğan, akşam saatlerinde de İstanbul’a dönecek.























En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.