Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkbank: 3 - Galatasaray FXTCR: 0

Salon: TVF Başkent Hakemler: Burhan İlhan, Ahmet Yücel YolagelenHalkbank: Hüseyin, Osmany Juantorena, Emre Batur, Mitar Tzourist, Matey Kaziyski, Resul, (Nuri (L), Can, Vefa, BurutayGalatasaray FXTCR: Sinan Cem, İbrahim Emet, Ahmed Salah, Fırat, Muhammet,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Burhan İlhan, Ahmet Yücel Yolagelen
Halkbank: Hüseyin, Osmany Juantorena, Emre Batur, Mitar Tzourist, Matey Kaziyski, Resul, (Nuri (L), Can, Vefa, Burutay
Galatasaray FXTCR: Sinan Cem, İbrahim Emet, Ahmed Salah, Fırat, Muhammet, Ahmet Abdalla, (Mehmet (L), Henry, Cansın, Bogaçhan)
Setler: 25-13, 25-13, 25-20
Süre: 65 dakika (19-20-26)

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Halkbank, 7. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Galatasaray FXTCR'yi 3-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Arka alandan çıkarılan manşetler ve iyi hücum organizasyonları ile sayılar toplayan ev sahibi ekip ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Oyunda disiplini sağlayamayan Galatasaray FXTCR karşısında skorer oyuncuları Kazinsky ile sayılar bulan başkent temsilcisi 16-7'lik ikinci teknik mola üstünlüğünden sonra setin son bölümünü de rahat tempoda oynadı ve seti 25-13 kazandı.

Etkili üçlü bloklarla rakibinin hücum direncini kıran Halkbank, etkili servisler kullandı. Ortadan Emre, kenar hücumlarda Osmany ve Kaziyski ile sayıları toplayan ev sahibi ekip ilk teknik molayı 8-4 ikinci molayı ise 16-9 önde geçti. Mahşet problemini çözemeyen ve oyunda sadece Ahmed Salah ile sayılar toplayan Galatasaray karşısında rahat oynayan Mavi Beyazlılar seti 25-13 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette biraz direnç gösteren Galatasaray sadece yabancı oyuncuların katkısıyla sete ortak olmaya çalıştı ancak etkili Halkbank blokları buna izin vermedi. Can ile etkili servisler atan, Emre-Buratay ile bu sette sayılar bulan ev sahibi ekip seti 25-20 maçı ise 3-0 kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.