Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray Belediyesi hizmetlerini anlatan 20 bin adet kitap bastırdı

Aksaray Belediyesi 'Aksaray’ın Değişen Yüzü'nü yayımladığı 20 bin kitapçıkla belgeledi. Kitapçıkta 2004 ve 2013 yılları arasında Aksaray’ın yeni ve eski halleri fotoğraflarla anlatılıyor.     Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray Belediyesi hizmetlerini anlatan 20 bin adet kitap bastırdı
Aksaray Belediyesi 'Aksaray’ın Değişen Yüzü'nü yayımladığı 20 bin kitapçıkla belgeledi. Kitapçıkta 2004 ve 2013 yılları arasında Aksaray’ın yeni ve eski halleri fotoğraflarla anlatılıyor.

    Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray’ın 2004’ten bu yana büyük gelişmeler ve değişimler yaşadığını söyledi. 'Aksaray’ın Değişen Yüzü' kitapçığıyla şehirdeki değişim ve gelişimi bir nebzede olsa anlatmaya çalıştıklarını belirten Nevzat Palta, "Aksaray 10 yıllık süre içerisinde büyük değişim ve gelişmelere sahne oldu. Hem tarihi hem kültürel hem de sosyal yönden gelişirken ekonomik kalkınma yolunda da önemli adımlar attı. Biz de bunu bir kitapçıkla görsel yönden anlatmaya çalıştık. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah yeni dönemde de aynı hız ve inançla Aksaray’a yeni ufuklar kazandırarak gelişmesine hep birlikte katkı sağlayacağız.” dedi.
    
    Vatandaşlar bu kitapçıkla Aksaray’da meydana gelen değişimi daha iyi gördüklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.