Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Antalya’da coşkuyla karşılandı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'da büyük bir coşku ve meşalelerle karşılandı.Medical Park Antalyaspor maçının son çalışmasını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Antalya’da coşkuyla karşılandı
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Antalya'da büyük bir coşku ve meşalelerle karşılandı.

Medical Park Antalyaspor maçının son çalışmasını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde öğle saatlerinde yapan ve ardından da saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya hareket eden kafile, yaklaşık 1 saat süren yolculuğunun ardından kente vardı.

Havaalanında Antalya Fenerbahçe Derneği Üyeleri ile çok sayıda taraftar tarafından karşılanan Profesyonel Futbol Takımı'na, burada uzun süre tezahürat yapıldı. Yoğun bir sevgi seli eşliğinde takım otobüsüne binen kafile, ardından kamp yapacağı otele geçerek; maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik Medical Park Antalyaspor kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.