Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Eğitim gönüllüleri rant bilmez"

Artvin'in Murgul ilçesinde faaliyetlerini devam ettiren Sevgi Çiçeği Okuma Salonu'nda veli toplantısı yapıldı. Okuma Salonu Sorumlusu Emrah Esmer, eğitim gönüllülerinin rant bilmediğini söyledi.     Toplantıda konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin'in Murgul ilçesinde faaliyetlerini devam ettiren Sevgi Çiçeği Okuma Salonu'nda veli toplantısı yapıldı. Okuma Salonu Sorumlusu Emrah Esmer, eğitim gönüllülerinin rant bilmediğini söyledi.

    Toplantıda konuşan Okuma Salonu Sorumlusu Emrah Esmer, 28 - 29 Kasım'da yapılacak, merkezi sınavlar hakkında velileri bilgilendirdi. Okuma salonu olarak öğrencilerinin motivasyonunu artırmak üzerinde çalıştıklarını söyleyen Esmer, dershanelerin, okuma salonların öğrencileri sadece sınavlara hazırlamadığını, örtük program çerçevesinde öğrencilerin sosyalleşmesi adına geziler, piknikler, kitap okuma yarışmaları yapıldığını, öğrencilere santranç kursu verilmek suretiyle beyin jimnastiği yapmayı hedeflediğini belirtti.

    Esmer son dönem gündemde olan okuma salonu ve dershanelerin kapatılması hakkında yaptığı konuşmasında "Öğrencilerimizi asla yarış atı gibi görmüyoruz. Öğrencilerimizi her alanda en iyi şekilde yetiştirme derdi ile çalışıyoruz. Burada verdiğimiz kursumuzu ücretsiz olarak veriyoruz,bununla ilgili de 50 bin lira masrafımız oluyor, bu ücreti ise değil rant peşinde koşmak, hayırlı bir nesil yetişmesi için eğitim gönüllüsü dostlarımız karşılıyor. Eğitim gönüllüsü olan insanlar bir öğrenci daha iyi yetişecekse şahsi fedakarlık yapar, rant bilmez. " dedi.

    Toplantıda velilerle yapılan görüşme sonunda kitap okuma yarışması ve gezi yapılması kararı alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.