Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özgan: Geleceğimizi öğretmenler inşa ediyor

Kozan Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla SODES Düşler Alemi’nde öğretmenler onuruna yemek programı düzenledi. Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan konuklarını kapıda karşılayarak hazırlamış oldukları Konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Özgan: Geleceğimizi öğretmenler inşa ediyor
Kozan Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla SODES Düşler Alemi’nde öğretmenler onuruna yemek programı düzenledi.

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan konuklarını kapıda karşılayarak hazırlamış oldukları Konuşan Türkçe adlı kitabı hediye etti. Başkan Özgan konukları ile tek tek ilgilenerek yemek servisinde bulunup öğretmenler gününü kutladı. Geleneksel hale getirdikleri 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliğinde her yıl okullara giderek karanfil ve kitap dağıttıklarını kaydeden Başkan Özgan bu sene ise ek olarak SODES Düşler Alemi'nde öğretmenlere yönelik bir yemek programı organize ettiklerini söyledi. Özgan; “Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kitap bastırıyoruz ve dağıtıyoruz. Bugün öğretmenlerimize Konuşan Türkçe adlı kitabını öğretmenlerimize hediye ettik. Bizler de en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve onların moral ve motivasyonunun yüksek olması için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Bizler de öğretmenlerimize karınca kaderince bir nebze de olsa birlik ve beraberlik açısından bugün böyle bir program düzenledik. Katılan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa eşlik eden Eğitim Bir Sen Kozan İlçe Temsilcisi Ahmet Sönmez de nezih bir ortamda meslektaşlarıyla birlikte bir araya getiren Başkan Özgan’a teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Özgan ve programa katılan eğitimciler birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğretmenler günü kutlama etkinlikleri kapsamında 24 Kasım 2013 Pazar günü saat 19.00’da Kozan Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen işbirliğinde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın ‘Neslin İnşasında Öğretmenin Rolü’ adlı konferansı ile devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.