Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İdlib ve çevresinde hava saldırıları: 12 ölü, 14 yaralı

Suriye’de rejim güçleri ve Rus savaş uçakları, hava saldırılarını sürdürüyor. İdlib’in çevresindeki kasaba ve köylere düzenlenen hava saldırılarında 12 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. Esad rejimi ve Rus savaş uçakları,...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Suriye’de rejim güçleri ve Rus savaş uçakları, hava saldırılarını sürdürüyor. İdlib’in çevresindeki kasaba ve köylere düzenlenen hava saldırılarında 12 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.
Esad rejimi ve Rus savaş uçakları, İdlib’in çevresindeki kasaba ve köyleri bombalamaya devam ediyor. Bugün düzenlenen hava saldırılarında, Maar Şurin’de 2, Tel Mennis’te 2, Maar Şemşe’de 2, Deyr Şarki’de 2 ve Maasaran köyünde 4 kişi olmak üzere toplamda 12 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı. Yerel medya, ölenler arasında çocukların da olduğunu duyurdu.
PAZAR GÜNÜ DÜZENLENEN HAVA SALDIRILARINDA 2 ÇOCUK ÖLMÜŞTÜ
Suriye’de İdlib’e bağlı Maar Şurin köyüne, Pazar günü rejim güçleri ve Rus savaş uçakları saldırı düzenledi. Saldırıda 2 çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Beyaz Baretliler, enkaza müdahale anları ve yaralıları enkazdan çıkardıkları anların görüntülerini yayınlamıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.