Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lopez: Tuhaf bir şekilde galip gelemedik

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez, Galatasaray karşısında üstün oynadıklarını fakat tuhaf bir şekilde galip gelemediklerini söyledi.Takımının Galatasaray'a mağlup olduğu karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez, Galatasaray karşısında üstün oynadıklarını fakat tuhaf bir şekilde galip gelemediklerini söyledi.

Takımının Galatasaray'a mağlup olduğu karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısında konuşan Lopez, "Oynadığımız karşılaşmadan ötürü mutluyuz. Üstün bir karşılaşma oynadık. Rakipten üstündük. Maalesef tuhaf bir şekilde galip gelemedik." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Kadir Bekmezci, Galatasaray'a yenilmelerine rağmen güzel oynadıklarını düşündüğünü söyledi. Kadir, "Zor maç olacağını biliyorduk Galatasaray'a karşı oynamak kolay değil. Sivasspor olarak güzel oynadığımızı düşünüyorum; ezilmedik. Pas yapmaya çalışan bizdik, erken gol yedik. Maalesef çok değişik maç oldu, kırmızı kartlar oldu. Bende anlayamadım nasıl olduğunu 2-1 kaybettik. Cuma günü kendi sahamızdaki Antalyaspor maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Sivasspor'dan basın toplantısına katılan kaleci Korcan ise "Çok konuşacak birşey yok. Ekran başındakiler belki daha iyi pozisyonu göreceklerdir. Sonuç itibariyle üç puanı onlar aldı. Drobga'nın düşürüldüğü pozisyon da penaltı değildi. O pozisyonda arkadaşım topa müdahale etmişti" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında yer alan Hakan da, "Zor olacağını biliyorduk. İyi futbol oynadık buralara kadar gelmenin tesadüf olmadığını gösterdik. Bu maçta üç tane kırmızı kart gördük. Bu bizim için eksiklik oldu. Hedefimiz ligi ilk 5 içinde bitirip Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.