Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETO Başkanı Karacan'dan üniversitelilere iletişime önem verin nasihatı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, üniversitelilere nasihatta bulundu, iletişime önem verin çağrısı yaptı. Karacan, "Bugün işletmelerin en büyük kaynağı çalışanlarının yaratıcılığıdır....

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ETO Başkanı Karacan'dan üniversitelilere iletişime önem verin nasihatı
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, üniversitelilere nasihatta bulundu, iletişime önem verin çağrısı yaptı. Karacan, "Bugün işletmelerin en büyük kaynağı çalışanlarının yaratıcılığıdır. Sizler fark yaratacak vizyona sahip olduğunuz için şuan buradasınız." dedi.

Karacan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün düzenlediği Kişisel Gelişim Zirvesi'nin açılışına katıldı. Gençlere seslenen nasihatlerde bulunan Karacan, başarıya giden yoldaki deneyimlerini üniversite öğrencileri ile paylaştı. Karacan, gençlere seslenerek, "İletişime önem verin, bugün işletmelerin en büyük kaynağı çalışanlarının yaratıcılığıdır. Sizler fark yaratacak vizyona sahip olduğunuz için şuan buradasınız. Dolayısıyla bizleri hedeflerimize ulaştıracak en kıymetli hazine sizlersiniz. Buna inanmalısınız" diye konuştu.


Başarılı olmak için öncelikle fark yaratmak gerektiğinin altını çizen Karacan, her yıl üniversiteden yüz binlerce öğrencinin mezun olduğunu, ancak farkını ortaya koyanların iş sahibi olabildiğini kaydetti. Üniversite eğitiminin yanı sıra gençlere kendilerini sosyal olarak da geliştirmeleri öğüdünde bulunan Karacan, şöyle dedi: “Eğer sadece derslerinize bağlı kalırsanız okul bittiğinde diğer mezun işsizlerin arasında olursunuz. O yüzden daha şimdiden kariyer planınızı belirlemeli, o noktada ilerlemelisiniz. Kendinizi geliştirmek için birçok fırsata sahipsiniz. Dünya ayaklarınızın altında, yeter ki isteyin, her şeyin üstesinden gelirsiniz.” Karacan, etkinlik sonrasında Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.