Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Körüstan: Pablo yönetim kurulu kararı ile kadro dışıdır

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'nın teknik heyetin isteği ve yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakıldığını ve gereken cezayı alacağını söyledi. Körüstan, 1-1 berabere sona eren Kasımpaşa maçının...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'nın teknik heyetin isteği ve yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakıldığını ve gereken cezayı alacağını söyledi.

Körüstan, 1-1 berabere sona eren Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Futbolcu arkadaşları teknik heyeti tebrik ediyorum gösterdikleri mücadeleden dolayı. Bugün galip gelebilirdik ama berabere kaldık. Bu da iyi bir durum." diyerek, şöyle devam etti:

"Pablo bize ve arkadaşlarına ihanet etmiştir, arkadaşlarını terk etmiştir. Teknik heyetin isteği ve yönetim kurulu kararı ile Pablo kadro dışıdır. Ceza alacaktır. Pazartesi açıklama yapacakmış. Kapıları kapatmıyoruz. Gelir özür diler, şehirden ve arkadaşlarında özür diler. Yine bu takımın oyuncusudur, onu seviyoruz. İçinde bulunduğu psikolojik duruma bağlarız. Olay tatlıya bağlanır. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bugün Batalla diye bağıranlar bence bugün gerçek Bursasporlu değil."

Bir gazetecinin, Batalla'nın menajerleri aracılığı ile İstanbul'da başka takımlarla görüştüğü yönündeki iddialara, "Bu tamamen menajerlerin bir oyunu. Onu araştırıyoruz. Öyle bir duyumumuz var." cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.