Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Valisi Aksoy’dan gazilere koltuk jesti

Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi ziyaretinde dernek başkanının koltuğunun kırık olduğunu fark eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ziyaret sonrasında talimat vererek koltuğu yeniletti. Tamir edilerek yenilenen koltuk, derneğe teslim edildi....

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi ziyaretinde dernek başkanının koltuğunun kırık olduğunu fark eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ziyaret sonrasında talimat vererek koltuğu yeniletti. Tamir edilerek yenilenen koltuk, derneğe teslim edildi. Vali Hüseyin Aksoy’un bu jestinin kendilerini onure ettiğini ifade eden Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Vali Aksoy’a teşekkür etti.

Geçen hafta Türkiye Harp Malülleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi’nin Büyükşehir Belediyesi Anakent İş Merkezi’ndeki yeni hizmet ofisinin açılışına katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, açılışın ardından aynı katta bulunan Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret etmişti. Ziyarette gazilerle sohbet edip dernek başkanı Ahmet Diril’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Aksoy, özel telefon görüşmesi için derneğin başkanlık odasını kullanmıştı. Başkan koltuğunun kırık olduğunu oturunca anlayan Vali Aksoy, ziyaret sonrasında gazilere büyük jest yaparak başta başkan koltuğu olmak üzere tüm koltukları onartıp, kaplatarak yeniletti.

Vali Hüseyin Aksoy’un döşemecisi Karadağ Döşeme Evi sahibi İsmail Karadağ, yenilediği başkan koltuğunu getirerek Başkan Ahmet Diril’e teslim etti. Döşemeci Karadağ, diğer koltuklar üzerinde çalıştığını ifade ederek en kısa zamanda yenileyip getireceğini söyledi. Yenilenen koltuğunu teslim alan Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti.

Koltuk jestiyle ilgili Cihan’a konuşan Başkan Diril, "Açılıştan sonra sayın Valimiz davetimizi kırmayıp bizi yanlız bırakmadığını göstererek derneğimizi de ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında sayın valimiz, özel telefon görüşmesi için başkanlık odasına geçti. Makam koltuğuna oturmak isterken olan koltuğun kırık olduğunu görmüş. Ziyaretten sonra sağ olsun bizi hem onure etmek hem de vefa örneği göstermek için derneğimizin koltuklarının yeni yüzletilmesi için talimat vermiş. Gelip başkan koltuğu aldılar, yenileyerek geri getirdiler. Ellerine sağlık güzel yapmışlar. Diğerlerini de yenileyecekler. Sayın Valimizin ziyareti ve yaptığı jesti biz malul gazileri onure etti. Kendine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

"ALLAH ONDAN RAZI OLSUN"

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a dua eden başkan Diril, "Valimizin Samsun’da görev yaptığı süre içinde şehit ve gazi ailelerimize çok yüksek bir vefanın tezahürü gereği hiçbir ikbalin peşinde olmadan canı gönülden hizmet verdiğini biliyoruz. Ayrıca valiliğimizde ve garnizon komutanlığında oluşturulan şehit aileleri ve gazilerin günlük işleriyle ilgili oluşturulan bürolarımız zaten günlük sıkıntılarımızı ve yasalardan doğan haklarımızla ilgili çıkan problemlerini anında çözüyorlar. Bunun yanında Büyükşehir belediye başkanımız da şehit ve gazi alilerimize canı gönülden üst düzey hizmet veriyor. Zaten insan ilişkilerinde de sınırları zorlayan bir kişiliğe sahip. Şehit aileleri ve gaziler adına Valimize minnet ve şükran duygularımızı iletiyoruz. Sağ olsun var olsun. Allah ondan razı olsun." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.