Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: Ey vali, o tabelanın hesabını sormazsam namussuzum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazılı tabelanın kaldırılmasıyla ilgili, “Meğerse Barzani geliyormuş da ondan bu yazı kaldırılıyormuş. Ey vali, o tabelanın hesabını sormazsam namussuzum.”...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazılı tabelanın kaldırılmasıyla ilgili, “Meğerse Barzani geliyormuş da ondan bu yazı kaldırılıyormuş. Ey vali, o tabelanın hesabını sormazsam namussuzum.” dedi.

    Antalya'da ilçe ziyaretlerine devam eden Devlet Bahçeli, Demre ve Kaş'ta halka hitap etti. Demre’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bahçeli, ilçe meydanında yaptığı konuşmada iktidara yüklendi. Hükümetin yasaklarla ülke yönetmeye çalıştığını ifade eden Bahçeli, “Türkiye'de kamplaşma yaygınlaşmış, gerilim stratejisi takip ediliyor. Her kesim birbirine düşürülmek isteniyor. Bu gerilim stratejisinde bir diktatör doğuyor. Bu diktatör de ülkeyi tek başına yönetmeye talip olduğunu söylüyor. Kim ne derse desin hiçbirisine aldırış etmiyor. Son günlerdeki bazı olaylarda içlerinden bir tanesi, ağlayan başbakan yardımcısı, 2 tane acıklı laf söyle gözünden yaş akıyor, memleketin içine battığı durumu görmüyor. AKP’yi övüp övüp geziyor. Recep Tayyip Erdoğan'a bir konuda bir cümle söylüyor, ondan bir azar işitiyor. Sonra Recep Tayyip Erdoğan, 'Başbakan benim ne dersem o olur' diyor. Milletten oy alırken böyle konuşmuyorsun, milletin desteğini aldıktan sonra bu kibir nedir? Bu şaşkınlık nedir? Nereye gidiyorsun Recep Tayyip Erdoğan?"

    Mesut Barzani’nin Diyarbakır ziyaretini eleştiren Bahçeli şöyle konuştu: “Başbakan dahil olmak üzere milletvekilleri ve bakanları karşılıyor. Burada Kürdistan kelimesi kullanılıyor. Bir taraftan da bir gün önce ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazan tabela paslandığı gerekçesiyle kaldırılıyor. Meğerse Barzani geliyormuş da ondan bu yazı kaldırılıyormuş. Ey vali, o tabelanın hesabını sormazsam namussuzum.” diye konuştu.

    Daha sonra Kaş’a geçen Bahçeli, burada da aynı konulara değindi. MHP lideri bir ara kendisini dinleyenler arasındaki yaşlıları kürsüye çağırarak yanına oturttu. Bahçeli, konuşmasının sonunda annesinin kucağındaki 5 aylık Devlet Polat adlı çocuğu kucağına aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.