Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP, dershanelerin kapanmaması için imza kampanyası başlattı

BBP Manavgat İlçe Başkanlığı, dershanelerin kapatılmaması için imza kampanyası başlattı. BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, yaptığı yazılı açıklamada, parti yönetiminin aldığı ortak kararla, dershanelerin kapanmaması için...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP, dershanelerin kapanmaması için imza kampanyası başlattı
BBP Manavgat İlçe Başkanlığı, dershanelerin kapatılmaması için imza kampanyası başlattı. BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, yaptığı yazılı açıklamada, parti yönetiminin aldığı ortak kararla, dershanelerin kapanmaması için imza kampanyası başlattıklarını bildirdi.
Dershanelerime Dokunma isimli imza kampanyasını 2 hafta sürdüreceklerini belirten Çayır, 2 hafta içinde topladıkları imzaları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemi Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkanlığı ve AK Parti Antalya milletvekillerine göndereceklerini kaydetti.
İmza kampanyasıyla AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dershanelerin varlığına karşı bu kadar hınç dolu olmasına dur demeyi hedeflediklerinin altını çizen Çayır, bunun aynı zamanda 'ben her aklıma geleni yaparım', 'güç bende herşeyi yaparım' ve 'ben bilirim' anlaşına dur deme olacağını ifade etti. Çayır, "Dershaneci arkadaşlarımızın haklı mücadelesinde yanındayız. 11 yıl içinde 5 defa milli eğitim bakanı değiştirerek Milli Eğitim Bakanlığı'nı yaz boz tahtasına çevirenlere karşı dershaneleri yedirtmeyeceğiz. Bu ülkede Tayyip Erdoğan istedi diyen dershaneler kapatılmaz. Kapattırmayacağızda. Eğitim meselesi ülke meselesi, dershanelerde en önemli ülke meselesi. Çocuklarımızın geleceği Erdoğan'ın iki dudağı arasında olamaz. Olmamalıdırda. AK Parti'nin ülkede hiç bir sorun kalmamışta dershanelerin kapatılması için gösterdiği inatçı ve ben bilirim tavrını kınıyoruz. İktidarı eğitim meselelerinde ciddiye davet ediyoruz. " dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.