Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mecnun Otyakmaz: Rakibin eksik kalması hakemin psikolojisini bozdu

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray'ın eksik kalmasının hakemin psikolojisini bozduğunu söyledi.    Takımının Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray'ın eksik kalmasının hakemin psikolojisini bozduğunu söyledi.

    Takımının Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bugün iyi futbol oynayacağımızı düşünüyorduk. Maça da iyi başladık, sahada iyi bir futbol vardı. Fakat ilk atakta golü yedik. Sonra da her iki takım adına kartlar geldi. Rakip eksik kaldı. Bu da hakemin psikolojisini bozdu sanırım." diye konuştu.

    Hakemin çıkardığı kartların da hatalı olduğunu savunan Otyakmaz, "Burak'ın sakatlanma pozisyonu dikkatimi çekti. Herhalde ağır bir sakatlıktı. Yerde yattı; müdahale edildi. Tekrar saha kenarına geldi. Ama ondan sonra avantajlı bir pozisyonda sahaya girdi. Kart görmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakemin bunu atladığını düşünüyorum. En azından o avantajlı pozisyonu değerlendirmeye çalışması etik olmadı. Netice itibariyle ikinci yarı biz de arzu ettiğimiz futbolu oynayamadık." şeklinde konuştu.

    Kırmızı kart gören futbolcuları Ümit, Cicero ve Costa'nın gelecek hafta Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek olmaları sebebiyle yaralı olduklarını kaydeden Sivasspor Başkanı, "Hakem için pek konuşmak istemiyorum; ama bugün başarılı olduğunu söyleyemiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.