Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anneler aşureleriyle yarıştı

Artvin Özel Menderes İlköğretim Kurumu aşure yarışması düzenledi. Yarışmada anneler hünerlerini sergiledi. Birlik ve beraberliğin sembolü hale gelen aşure gününe dikkatleri çekmek ve anneleri aşure tatlısı yapma noktasında teşvik etmek...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anneler aşureleriyle yarıştı
Artvin Özel Menderes İlköğretim Kurumu aşure yarışması düzenledi. Yarışmada anneler hünerlerini sergiledi. Birlik ve beraberliğin sembolü hale gelen aşure gününe dikkatleri çekmek ve anneleri aşure tatlısı yapma noktasında teşvik etmek amacı ile düzenlenen yarışmada anneler maharetlerini ortaya koymaya çalıştı.

Yarışmaya, Menderes Koleji Okul Aile Birliği üyeleri jüri üyesi olarak katıldı. Gerek süslemeleri, gerek kıvam ve tatlarıyla birlikte birbirinden güzel aşurelerin yarıştığı yarışmada, jüri üyeleri birincileri seçmek için hayli zorlandı. Menderes Koleji'nin salonunda yapılan yarışmada jüri üyeleri değerlendirmelerini yaparken gelen davetlilere de müzik dinletisi düzenlendi.

Değerlendirme sonuçlarına göre Çiğdem Sezgin birinci, Sevim Ünal ikinci, Dönay Bilici üçüncü oldu. Müzik dinletisinin arkasından yapılan ödül töreninde ilk üçe giren annelere ödüllerini Menderes Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Alkan takdim etti.

Kolej Müdürü Harun Var, "1. sınıf zümresinin organize ettiği aşure yarışmasına katılımın fazla olması bizleri hayli memnun etti. Bu yarışmadan öncede Artvin sokaklarında tüm esnaflara aşure dağıtmıştık. Böylelikle bu yarışmayla birlikte birlik ve beraberliğin sembolü olan Aşure Haftasında Aşure tatlısını ön plana çıkarmayı başardık." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.