Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Çiviler atandı

Üç hafta önce feshedilen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanlığı'na avukat Yener Çiviler atandı. Yener Çiviler, Sueno Hotel'de yaptığı açıklamada, partisi tarafından ilçe başkanlığına atandığını söyledi. 1995-1999...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Manavgat İlçe Başkanlığı'na Çiviler atandı
Üç hafta önce feshedilen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanlığı'na avukat Yener Çiviler atandı. Yener Çiviler, Sueno Hotel'de yaptığı açıklamada, partisi tarafından ilçe başkanlığına atandığını söyledi. 1995-1999 yılları arası MHP Manavgat İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Çiviler, kısa sürede ilçe yönetim kurulu oluştururarak çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.
Hedeflerinin 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Manavgat Belediyesi'ni kazanmak olduğunu belirten Çiviler, belediye başkanı adayları Raşit Enhoş'la seçim tarihine kadar köy köy, belde belde, mahalle mahalle ve ev ev dolaşarak çalışacaklarını söyledi. Çiviler, "Seçim tarihine kadar var gücümüzle çalışmak için ve başkan adayımız Raşit Enhoş'u Manavgat Belediye Başkanlığı'na seçtirmek için MHP ailesi olarak birbirimize kenetlendik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." diye konuştu.
MHP Genel Merkezi, 3 hafta önce Halil Gubaş başkanlığındaki Manavgat İlçe Başkanlığı'nı fesh etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.