Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak Fatih Koleji'nde Çince dil eğitimine başlandı

Yabancı dil eğitimine ağırlık veren Zonguldak Fatih Koleji'nde Çince dersleri başladı. Çince'nin yanı sıra Uzakdoğu kültürünün de öğretildiği yabancı dil eğitimi, okulun Taıwanlı İngilizce öğretmeni Lili Hop tarafından veriliyor....

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak Fatih Koleji'nde Çince dil eğitimine başlandı
Yabancı dil eğitimine ağırlık veren Zonguldak Fatih Koleji'nde Çince dersleri başladı. Çince'nin yanı sıra Uzakdoğu kültürünün de öğretildiği yabancı dil eğitimi, okulun Taıwanlı İngilizce öğretmeni Lili Hop tarafından veriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, öğrencilerin sosyal kulüp saatlerinde Çince gramer ve pratik dersler aldıklarını belirterek, "Okul olarak yoğunlaştırılmış İngilizce programı uygulayarak dil eğitimine azami önem veriyoruz. Ama günümüzde iki dil yeterli değil. Üçüncü bir dil zorunlu hale geldi. Biz de ilgili öğrencilerimizin farklı dilleri ve kültürleri tanımalarını amaçladık. Derslerde Çince ile İngilizce beraber devam ediyor. Öğrencilerimiz Çince öğrenirken İngilizcelerini de pratikte geliştiriyorlar. Son derece eğlenceli geçen derslerde, öğrencilerimiz uzak doğu kültürünü de tanıyarak farklı bir tecrübe yaşıyorlar” dedi.

Çince dilini ilginç bulan öğrenciler ise derslerin oldukça renkli geçtiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.