Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zincirleme kazaya karışan araçta ağabeyini göremeyince çılgına döndü

Başkent'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında, bir kamyonet kırmızı ışıkta bekleyen 8 araca vurararak durabildi. Olay yerine gelen bir şahıs, kamyonetin hurdaya çevirdiği araçta ağabeyini göremeyince çılgına döndü.Kaza, Ankara...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zincirleme kazaya karışan araçta ağabeyini göremeyince çılgına döndü
Başkent'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında, bir kamyonet kırmızı ışıkta bekleyen 8 araca vurararak durabildi. Olay yerine gelen bir şahıs, kamyonetin hurdaya çevirdiği araçta ağabeyini göremeyince çılgına döndü.

Kaza, Ankara Dikmen Caddesi Emniyet Genel Müdürlüğü kavşağında meydana geldi.
İddialara göre, kimliğinin sürücüsü henüz belirlenemeyen 66 ED 047 plakalı kamyonet, Dikmen Polisevi kavşağından Kızılay istikametine doğru seyir halindeyken freni boşaldı. Kontrolden çıkan kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. Kazada, bir ticari taksi, bir dolmuş ve 5 otomobile çarpan kamyonet, son olarak bir otomobile çarparak durabildi.

Kaza sonrasında, cadde savaş alanına dönerken, hurdaya dönen dolmuştaki 7 yolcunun burnu bile kanamadı. Diğer araçlarda bulunan yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıdaki ambulansla çeşitli hastanelere gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise lastiklerinden duman çıkan kamyonete su sıktı.

Bu arada, kamyonetin altında kalan 06 AC 4902 plakalı otomobilin sürücüsünün kardeşi olay yerine geldi. Kamyonetin hurdaya çevirdiği otomobili gören genç, aracın sürücüsü olan ağabeyini göremeyince çılgına döndü. "Abi. Abim nerede?" diye feryat eden genç, kaza yapan otomobile de tekme attı. Genç, çevrede toplanan vatandaşlar tarafından güçlükle teskin edildi.

Kamyonetin çarptığı hat dolmuşunun sürücüsü, kazayı şöyle anlattı: "Biz de ne olduğunu anlayamadık. Biz kırmızı ışıkta bekliyorduk. Kamyon yukarıdan çok hızlı geldi. Kıyamet koptu zannettik. Dolmuşta 7 yolcu vardı. Çok şükür kimseye bir şey olmadı."

Kazayı gören bir taksici ise çok hızlı gelen kamyonetin kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptığını belirterek, hurdaya dönen kamyonetin şoförünün aracından inerek uzaklaştığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.