Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin ağacından düşerek ağır yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Çakırlı beldesi yakınlarındaki bir zeytinlikte 62 yaşındaki bir kadın zeytin toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, Bursa’ya sevk edildi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytin ağacından düşerek ağır yaralandı
Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Çakırlı beldesi yakınlarındaki bir zeytinlikte 62 yaşındaki bir kadın zeytin toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, Bursa’ya sevk edildi ve burada yoğun bakıma alındı.

Orhangazi’de yaşayan Firdevs Çelik (62) ile yakınları, zeytin hasat mevsiminin başlaması dolayısıyla Çakırlı beldesi altındaki bir zeytinliğe zeytin toplamaya gitti. Burada zeytin toplamak için merdivene çıkan Firdevs Çelik bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Başını merdivene çarpan Firdevs Çelik, başından ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansa konan kadın Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunan Firdevs Çelik, Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek burada yoğun bakıma alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.