Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zarrab ve Güler tanıklık yapmamış

TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, İstanbul Adliyesi’nde Reza Zarrab’ı dinlemişti. Komisyonun yanında 10 dakika kalan Zarrab’ın tanık olarak ifade vermek istemediği...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM’de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, İstanbul Adliyesi’nde Reza Zarrab’ı dinlemişti. Komisyonun yanında 10 dakika kalan Zarrab’ın tanık olarak ifade vermek istemediği belirtildi. Komisyonun daha önce görüştüğü eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’in de tanıklık yapmak istemediği kaydedildi.

İki AK Parti bir CHP’li milletvekilinden oluşan heyet Pazartesi gününden itibaren adliyede çalışmalarına başladı. 17 Aralık yolsuzluk soruşturması şüphelilerini ifadeye davet eden komisyon, bugün Reza Zarrab ile görüştü. Komisyon üyelerinin Zarrab'a CMK maddesi gereği tanıklıktan çekilme hakkının bulunduğunu hatırlattı. Zarrab'ın komisyon üyelerinin yanında 10 dakika kaldığı ve tanıklık yapmak istemediğini söylediği belirtildi.

Komisyonun daha önce görüştüğü Barış Güler’in de babası nedeniyle tanıklık yapmak istemediği kaydedildi. 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında komisyon kurulmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.