Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zaman'ın tirajı yeniden 1 milyonu geçti

Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonuna tepkiler devam ederken, Zaman Gazetesi'nin tirajı da artıyor. 14 Aralık'tan bu yana gazetenin tirajı 1 milyon 20 bine ulaştı.Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonuna Türkiye ve dünya...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonuna tepkiler devam ederken, Zaman Gazetesi'nin tirajı da artıyor. 14 Aralık'tan bu yana gazetenin tirajı 1 milyon 20 bine ulaştı.

Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonuna Türkiye ve dünya kamuoyundan tepkiler artarak devam ediyor. Operasyona tepki gösteren vatandaşlar, gazete binası ve adliye önlerinde olayı protesto etti. Çok sayıda medya kuruluşu ve sivil toplum örgütü açıklama yaparak operasyonu ‘basın özgürlüğüne yönelik bir darbe’ olarak eleştiriyor.

Operasyon, Zaman’ın tirajına olumlu yansımaya devam ediyor. Zaman’ın müşteri ilişkileri servisine her gün binlerce yeni abone talebi geliyor. Görevliler, vatandaşların abone taleplerine cevap vermekte zorlanıyor. Zaman’ın santralini kilitleyen yeni okurlar, gazetenin demokratik duruşuna destek mesajları yağdırıyor.

14 Aralık'tan önce 950 bin civarında olan Zaman Gazetesi'nin tirajı 1 milyon 20 bine ulaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.