Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Uzun, aday adaylığını açıkladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yeni dönemde belediye başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu partisine yaptı.Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Beylikdüzü...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yusuf Uzun, aday adaylığını açıkladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yeni dönemde belediye başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu partisine yaptı.

Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığı’na giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşıladı. Aday adaylığı başvurusu için herhangi bir duyuru yapmadığını fakat gördüğü kalabalık karşısında memnun olduğunu belirten Uzun, "Dünyanın, Türkiye'ye ihtiyacı var. Türkiye'in de huzura, barışa, istikrara, sevgiye, saygıya, hoşgörüye kısacası AK Parti'ye ihtiyacı var." dedi.

Kalabalık bir heyet önünde aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'ye teslim eden Uzun, yapılan hizmetler ve yatırımlarla marka ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Beylikdüzü’ne ikinci dönemde de hizmete talip olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.