Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurtta 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurtta 23 Nisan coşkusu
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İSTANBUL
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir tören düzenleyerek Taksim Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Atatürk Kültür Merkezi’nin üzerine ise dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri asıldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Taksim’de bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
İZMİR
İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenlerle kutlandı.Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü, İzmir’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların öğrenciler tarafından göndere çekilmesiyle başladı.
 BURSA
Bursa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nilüfer ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı. Programa Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, veliler ve öğrenciler katıldı. 
ANKARA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene devlet erkanı katıldı.Anıtkabir'de düzenlenen törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan yardımcıları Lütfi Elvan ve Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve çok sayıda milletvekili katıldı. 
MUĞLA 
Tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı coşku ile kutlandı.Bodrum’da protokolün katılımıyla çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Bodrum Şehir Stadı’nda öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli gösterilerle sürdü. 
BİLECİK
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutladı.
İlçedeki törenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci tarafından Osmaneli Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının'nın okunmasıyla başladı. Törenler daha sonra Balaban İlkokulu bahçesinde devam etti.  
SAKARYA
Sakarya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri coşkulu ile kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamaları Kent Meydanındaki Atatürk Anıtı’nda Çelenk sunma töreniyle başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla tören Atatürk Kapalı Spor Salonunda devam etti.  
HAKKARİ
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Hakkâri’de de coşkuyla kutlandı.Şehit Selahattin İlköğretim Okulu ve 23 Nisan İlköğretim Okulu tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen kutlamalara, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, eşi Ayşegül Canbolat Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Abdulaziz Tufan İltaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, vali yardımcıları Cüneyt Epcim, Hasan Ongu ve Bekir Abacı, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yalçın Baysal, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. 
BİTLİS
Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
Ahlat Belediyesi önü Abdullah Gül Parkı'nda düzenlenen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Ardından Yunus Ensari İlköğretim Kurumu ana sınıfı tarafından gösteri yapıldı. 
VAN
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu Van’da da büyük bir coşku ile kutlandı.
Sabah saatlerinde valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program, daha sonra İskele Mahallesi'nde bulunan Yaşar Kemal Parkı’nda devam etti.  
ÇANAKKALE
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Biga'da törenle kutlandı.Törenler, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Cumhuriyet İlkokulunda devam eden törene Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Emre Mengi, Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende çocuklar, şiirler okudu, gösteri sundu. İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen kültürel ve sosyal etkinlik ile sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören’de, Bosna Hersek'ten gelen öğrenciler yöresel gösterilerini sundu. 
DÜZCE
Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’in açılışının 96.yıldönümü Düzce’de gururla kutlandı.
Düzce’de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla geçti. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 23 Nisan Töreni, 18 Temmuz Kapalı Spor Salonundaki kutlamalarla devam etti. 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.