Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurt gazetesi mali sıkıntılar nedeniyle bugün çıkmadı

Yurt gazetesi, mali sıkıntılar nedeniyle bugün okuyucusunun karşısına çıkmadı. Gazete yönetimi yaptığı açıklamada, mali sorunlar nedeniyle gazetenin yayınına 1 gün ara verildiği belirtildi.Yurt gazetesi yönetim kurulu tarafından dün...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurt gazetesi, mali sıkıntılar nedeniyle bugün okuyucusunun karşısına çıkmadı. Gazete yönetimi yaptığı açıklamada, mali sorunlar nedeniyle gazetenin yayınına 1 gün ara verildiği belirtildi.

Yurt gazetesi yönetim kurulu tarafından dün yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Gazeteniz Yurt, yaşanan mali sorunlar (personel, kağıt ve matbaa borçları) nedeniyle yarın sizlerle buluşamayacak. Yayınımıza bir gün ara veriyoruz. Yurt, 1 Temmuz'dan itibaren yeniden bayiilerde olacak.

Bugüne kadar bizlerle dayanışma içinde olan siz değerli okurlarımızın kısa sürecek (1 gün) bu ayrılığı hoşgörüyle karşılayacağınızı umuyoruz.

Yurt varsa umut da var. Saygılarımızla."

Yurt Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise Twitter üzerinden şu mesajları paylaştı:

"Mali sorunlar (personel, kağıt ve matbaa borçları) nedeniyle YURT yarın çıkmayacak.Umarım 1 Temmuz'da bayilerde oluruz.. Çabamız yetmedi.

Ne yazık ki Yurt'u kesintisiz çıkarmaya çabalarımız ve özverimiz yetmedi. Türkiye böyle bir gazeteyi yaşatamadı. Üzgünüm.."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.