Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksekova'da kavga eden vatandaşları TOMA'lar ayırdı

Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi Cengiz Topel caddesi üzerinde işporta tabla yeri anlaşmazlığı yüzünden iki grup arasında çıkan kavgayı polis TOMA'ları tazyikli su, biber gazı ve plastik mermi kullanarak ayırdı. Akşam saatlerine doğru...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüksekova'da kavga eden vatandaşları TOMA'lar ayırdı
Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi Cengiz Topel caddesi üzerinde işporta tabla yeri anlaşmazlığı yüzünden iki grup arasında çıkan kavgayı polis TOMA'ları tazyikli su, biber gazı ve plastik mermi kullanarak ayırdı.

Akşam saatlerine doğru kalabalık iki ayrı aşiret mensupları arasında işportacılık için kullanılan tabla yeri meselesinden dolayı kavga çıktı. Kavgaya tarafların akrabaları da katılınca olay büyüdü. HDP'liler grubu yatıştırmak için uğraştı ancak başaramadı. Silahların çekildiği kavgada polis toplumsal olaylarda kullandığı TOMA, biber gazı ve plastik mermiler ile müdahale edip ayırdı. İlçede kavgadan sonra gergin bekleyiş sürüyor.

Öte yandan insanların geçim sıkıntısı, ekomomik krizde ne hale geldiklerini göstermeye bu kavganın yettiğini söyleyen bazı vatandaşlar ''Bir tabla için onca insan birbirine girdi. Şimdi polis dağıttı ama Allah korusun bu ölümlü kavgalara kadar gidebilir.'' uyarısında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.