Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta kaza: 9 yaralı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Dişli köyü yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde meydana geldi. Yozgat istikametinden Sivas yönüne seyir halinde olan Lokman Aydın (37) idaresindeki...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 02:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta kaza: 9 yaralı
Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Dişli köyü yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde meydana geldi. Yozgat istikametinden Sivas yönüne seyir halinde olan Lokman Aydın (37) idaresindeki 06 AH 9421 plakalı otomobil, aynı yöne gitmekte olan Ümit Bayar (35) yönetimindeki 66 LL 329 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada Ümit Bayar (35) ve aynı otomobil içerisinde bulunan Mustafa Bayar (72), Aysu Bayar (29), Şevval Bayar (7), İclal Bayar (2), Ülker Bayar (71), Nermin Özbek (37), Abdulsamet Özbek (9) ve diğer araç sürücüsü Lokman Aydın yaralandı.

Yaralılardan Mustafa ve Aysu Bayar, Yozgat Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan E-88 karayolu araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.