Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’a kadın belediye başkanı adayı

Elektronik Elektronik Mühendisi Selcen Göksel Taşdan, Yozgat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ilk kadın aday adayı oldu. Taşdan, şu an Yozgat İl Genel Meclisi Üyesi, Yozgat Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’a kadın belediye başkanı adayı
Elektronik Elektronik Mühendisi Selcen Göksel Taşdan, Yozgat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ilk kadın aday adayı oldu. Taşdan, şu an Yozgat İl Genel Meclisi Üyesi, Yozgat Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ile Elektrik Mühendisleri Odası Yozgat Oda Başkanı görevini yürütüyor.


Basın toplantısı ile kamuoyuna kendini tanıtan Taşdan, siyasi hayatına 2005’te AK Parti’de başladığını ifade etti. Yozgat Kadın Kolları Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı iken 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi olduğunu belirtti.

AK Parti’de siyaset yapmaktan gurur duyduğunu dile getiren Taşdan, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘insan odaklı hizmet anlayışı ve hizmet siyasetini kadınsız ele almak, hayatı yarım algılamak anlamına gelir’ sözlerinden yola koyularak; Allah’ın izniyle Yozgat’a ve Yozgatlıya hizmet etmek amacıyla Yozgat Belediyesi Başkanlığına talibim.” dedi.

Taşdan, Yozgat Belediye Başkanlığı için yarışacak diğer adaylara da başarı diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.