Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol verme kavgası kanlı bitti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, yol verme kavgası kanlı bitti. Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan ve birçok suçtan arandığı tespit edilen zanlı, kovalamaca sonucu yakalandı.Vaka, 6 Mayıs 2015 tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, yol verme kavgası kanlı bitti. Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan ve birçok suçtan arandığı tespit edilen zanlı, kovalamaca sonucu yakalandı.

Vaka, 6 Mayıs 2015 tarihinde Şemikler Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada Z.T. isimli şahıs bıçaklandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, Z.T.’yi Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaptıkları araştırmada, zanlının N.S. olduğunu belirlediler. Kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı arama başlatıldı. Örnekköy’de bir işyerinde görülen N.S., kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlı N.S.’nin hakaret, kamu malına zarar verme ve görevi yaptırmamak için direnm suçlarından para, kilitlemek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık ve hırsızlık suçlarından ise hapis cezası ile arandığı tespit edildi. N.S., 19 Mayıs 2015 günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.