Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine broşür kavgası, yine silahlı yaralama...

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde bir market zincirine ait tanıtım broşürlerinin apartmanda dağıtılmak istenmesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Broşür dağıtmasına izin verilmeyen Osman Ç.’nin tabancayla ateş etmesi sonucu apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yine broşür kavgası, yine silahlı yaralama...
Olay 17.00 sıralarında Binbirevler Sitesi’nde meydana geldi. Osman Ç. ve yanındaki bir kişi, bir market zincirine ait broşürleri dağıtmak için site içindeki bir apartmana girmek istedi. Ancak apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Samet Mazlum’un izin vermemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda tarafları çevreden müdahale eden vatandaşlar güçlükle ayırabildi.

Olay yatıştırıldı sanılırken siteden ayrılan Osman Ç., bir süre sonra siteye geri geldi ve broşür dağıtmasına izin vermeyen apartman görevlisi Orhan Mazlum ile yeniden tartışmaya başladı. Çıkan kavgada tabancasını çeken Osman Ç., ateş ederek apartman görevlisi Orhan Mazlum ve oğlu Mazlum’u yaralandıktan sonra kaçtı.

Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Orhan Mazlum ve oğlu Samet hastaneye kaldırıldı. Osman Ç., olay sonrasında polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

BROSÜŞ KAVGASINDA 4 KİŞİ YARALANMIŞTI
Trabzon’da önceki gün Sanat Sokağı’nda bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürlerini dağıtmak isteyenlerle, çay ocağında oturan ve broşür dağıtılmasına karşı çıkan bir grup arasında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda tabancayla ateş açılması sonucu, yoldan geçen 2’si kadın 4 kişi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.