Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yer altındaki hırsızlara suçüstü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, rögar kapağını kaldırarak yer altına giren ve Türk Telekom’a ait kabloları çalmaya çalışan iki kişi suçüstü yakalandı. Zanlılardan ikisi tutuklandı, yaşı küçük iki kişi ise serbest bırakıldı.Asayiş...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, rögar kapağını kaldırarak yer altına giren ve Türk Telekom’a ait kabloları çalmaya çalışan iki kişi suçüstü yakalandı. Zanlılardan ikisi tutuklandı, yaşı küçük iki kişi ise serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3885 Sokak'ta rögar kapağını açılmış vaziyette buldu. Kontrol etmek için duran ekipler, yer altındaki telefon kablolarını çalmaya çalışan dört kişiyi suçüstü yakaladı. Şüphelilerle birlikte 1 adet demir kesme makası, 1 adet el feneri, 1 adet odun testeresi, 3 çift eldiven ve kullandıkları araba, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan dört kişinin, birden fazla suç kaydı olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen dört zanlıdan M.S.A. ve V.E. tutuklandı, R.Ö. ve B.S. ise serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.