Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle’de Öğretmenler Günü kutlaması

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESEV) tarafından Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Öğretmenler Günü etkinlikleri düzenlendi. Programa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenimahalle’de Öğretmenler Günü kutlaması
Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESEV) tarafından Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Öğretmenler Günü etkinlikleri düzenlendi.

Programa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, TESEV Genel Başkanı Çağrı Eken, Yenimahalle’de görev yapan öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. "Ve Öğretmen Olmak Vardı" başlıklı sinevizyon gösterisi ile başlayan programda Özel Öğretim, Eğitim, Sevgi, Vefa, Yılın Öğretmeni ve Eğitime Destek olmak üzere 6 dalda ödüller sahiplerini buldu. Eğitime destek ödülüne layık görülen BYM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Muhammet ödülünü Başkan Yaşar’ın elinden aldı.

"BAŞKANLIĞIMI NECATİ ÖĞRETMENE BORÇLUYUM"

Etkinlikte öğretmenlere seslenen Başkan Fethi Yaşar, "Öğretmenlik asil bir meslektir. İster cumhurbaşkanı olun, ister başbakan, isterseniz bakan… ne olursanız olun, bulunduğumuz yerleri Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize borçluyuz. İlkokul öğretmenimi asla unutmam. Yatağıma yatınca da ona Fatiha okumadan asla uyuyamam. Bugün belediye başkanıysam Necati öğretmenime borçluyum. İyi ki varsınız,gününüz kutlu olsun.” dedi.
“Ankara’da eğitimin başkenti Yenimahalle’dir” diye konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım da, “Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına okullarımıza ve eğitime verdiği desteklerden dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Öğretmenler Günü özel programına sevilen komedyen Atalay Demirci damgasını vurdu. Geceye katılan 2000’e yakın davetli Demirci’nin esprileriyle kahkahaya boğuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.