Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenikapı'da sürpriz görüntü

Cübbeli Ahmet Hoca ile Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar tokalaştı. Yenikapı mitingi sürpriz görüntülere ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenikapı'da sürpriz görüntü
Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün fotoğrafı damga vurdu.

Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler mitinginde programda olmayan bir sürpriz yaşandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar kürsüye çıktı. Akar kürsüye çıkarken "Türkiye seninle gurur duyuyor" ve "En büyük Asker Bizim Asker" sloganları atıldı.

Genelkurmay Başkanı Hulise Akar 9 dakika süren konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Akar, “15 Temmuz günü ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızmış, bir grup illegal çete mensubu terörist hain Fetullahçı Terör Örgütü, tarihimizde görülmemiş bir şekilde, vatanımıza, milletimize, cumhuriyetimize bu zilleti ve rezaleti yaşatmış ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şan ve şerefle dolu geçmişine kara bir leke sürmüşlerdir” diye konuştu.

Akar’ı konuşmasının ardından tebrik edenler arasında Cübbeli Ahmet lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de vardı. Ünlü bu görseli twitter hesabından paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.