Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni temizlik araçları törenle hizmete sunuldu

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan yeni araçlar, Eyüp Sultan Meydanı’nda yapılan tören sonrası 1 su tankeri, 4 açık damperli araç, 4 mini çöp aracı, 2 çok amaçlı çöp aracı, 3 otomatik süpürge, 3 pilli el süpürgesi,...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan yeni araçlar, Eyüp Sultan Meydanı’nda yapılan tören sonrası 1 su tankeri, 4 açık damperli araç, 4 mini çöp aracı, 2 çok amaçlı çöp aracı, 3 otomatik süpürge, 3 pilli el süpürgesi, 17 çöp aracı hizmete başladı.

İlçedeki çöplerin son 2 aydır her sabah toplandığını belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Tarihiyle, kültürüyle Eyüp Sultan Camii ve Türbesi'yle her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği ilçemiz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze alınan yeni araçlarla daha temiz olacak." dedi. Eyüp Sultan Camii Meydanı, her gün otomatik süpürgelerle süpürülüp sabunlu sularla yıkanıyor, gülsuları dökülüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüp mahallelerinin çöplerini her gün topluyor. Haftanın her günü sabah 06.00-07.00 saatleri arasında Emniyettepe ve Güzeltepe, akşam 19.00-21.00 saatleri arasında ise Eyüp’teki diğer mahallelerin çöpleri alınıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.