Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yengesine sopayla saldırma anı güvenlik kamerasında

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ağabeyini aldattığını iddia ettiği yengesine sopayla saldıran ve yanındaki adamı da bıçaklayan C.T. isimli şahıs olay yarinden kaçtı. C.T nin, yengesine saldırı anı bir işyeri güvenlik kamerası tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yengesine sopayla saldırma anı güvenlik kamerasında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ağabeyini aldattığını iddia ettiği yengesine sopayla saldıran ve yanındaki adamı da bıçaklayan C.T. isimli şahıs olay yarinden kaçtı. C.T nin, yengesine saldırı anı bir işyeri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, saat 16.52 sularında Yemeniciler Çarşısı'nda meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi E.E.T.'nin eşi N.T.'nin uzun süredir biriyle birlikte olduğundan şüphelenen kayınbirader C.T., yengesini takibe aldı. C.T., Yemeniciler Çarşısı'nda yengesini birlikte olduğu şahısla yakaladı. Eline geçen sopa ile ilk olarak yengesine saldıran C.T., sopa ve yumruk darbeleri ile yengesini bayılttıktan sonra, kaçan K.Ö.'nün peşine düştü. Kısa süren kovalama sonrasında iş yerine sığınan K.Ö., peşinden gelen C.T. ile boğuşmaya başladı. C.T., eline geçirdiği makasla K.Ö.'yü sırtından yaraladıktan sonra olay yerinde kaçarak uzaklaştı.

Olayda yaralanan K.Ö. için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri K.Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel hastaneye kaldırdı.

Kayınbiraderi tarafından sopa ve yumruk darbeleri ile bayıltılan N.T.'nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bayılan kadını iş yerine alarak su ile ayıltmaya çalışan vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Kendisine gelen N.T., sağlık ekiplerini beklemeden çevresindekilerin uyarılarına rağmen iş yerinden çıkarak uzaklaştı.

KAYINBİRADERİN SALDIRISI GÜVENLİK KAMERALARINDA

N.T.'nin kayınbiraderi tarafından uğradığı saldırı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, N.T.' ye saldıran kayınbirader C.T., elindeki sopa ile N.T.'nin ayaklarına ve beline vurmaya başlıyor. Daha sonra da yumruk atan C.T, N.T.'nin bayılmasının ardından koşarak K.Ö.'nün peşinden koşmaya başlıyor. Olayı gören yaşlı çift ise korkudan iş yerinin kapısının önüne doğru sığınıyor.

Olaydan sonra kaçan C.T.'yi yakalamak için polis arama çalışması başlattı. Sırt bölgesinden makas darbesi ile ağır yaralanan ve karaciğeri parçalanan K.Ö.'nün ise ameliyata alınacağı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.