Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazar Smiley, öğrencilerle buluştu

Yazar Sophie Smiley, ‘Okuyorum Yazıyorum’ projesi kapsamında düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. ‘Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Rıza Çalımbay…’ gibi futbolcuları ‘Futbolsever Aile’ kitabında işleyen Smiley, öğrencilerle keyifli...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yazar Smiley, öğrencilerle buluştu
Yazar Sophie Smiley, ‘Okuyorum Yazıyorum’ projesi kapsamında düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. ‘Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Rıza Çalımbay…’ gibi futbolcuları ‘Futbolsever Aile’ kitabında işleyen Smiley, öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Yazar, öğrencilerin kendisine yönelttiği sorular karşısında şaşkınlık yaşadı.

Bağcılar Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün dört yıldır ortaklaşa düzenlediği ‘Her Okula Bir Yazar’ projesinin 2013-2014 eğitim öğretim yılı açılışı Bağcılar Engelliler Sarayı’nda yapıldı. Proje kapsamında Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Arif Nihat Asya ilkokulu ve Vakıflar Ortaokulu öğrencileriyle buluşan ünlü İngiliz Yazar Sophie Smiley, Bağcılar Engelliler Sarayı’nın harika bir mekan olduğunu ve kitaplarının içeriğiyle adeta örtüştüğünü söyledi.

'AYNI DUYGULARI YAŞIYORUZ'

Toplantıda konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, Yazar Sophie Smiley’i konuk etmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Farklı dilleri konuşuyor olabiliriz ama aynı duyguyu paylaşmamız açısından şefkatiyle burada Mevlana’nın bununla ilgili önemli bir sözü var ‘Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.' Biz şu anda aynı duyguyu paylaşıyoruz. Sophie Smiley yaşadıklarıyla yazdıklarını bağdaştırarak ön plana çıkan bir yazar.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.