Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı adamdan 13 gündür haber alınamıyor

Kırşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nce mahalle mahalle aranan 64 yaşındaki Nihat Duran’dan 13 gündür haber alınamıyor.Nihat Duran (64), 20 Ekim pazar günü sabaha karşı Yenice Mahallesi 160. Sokak'ta bulunan evinden ayrıldı ve bir...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşlı adamdan 13 gündür haber alınamıyor
Kırşehir ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nce mahalle mahalle aranan 64 yaşındaki Nihat Duran’dan 13 gündür haber alınamıyor.

Nihat Duran (64), 20 Ekim pazar günü sabaha karşı Yenice Mahallesi 160. Sokak'ta bulunan evinden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Duran'dan haber alamayan ailesi, Ahi Polis Merkezi'ne giderek kayıp ihbarında bulundu. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Duran'ın evine yakın bölgedeki dereler ve ormanlık alanda arama yapıldı. Vatandaş için çevre illerin emniyet birimlerine de bilgi verildi. Okuma yazması olmadığı öğrenilen Duran'ın fotoğrafları polis ekiplerince vatandaşların görebileceği yerlere asıldı.

Kendisini çok özlediğini ve merak ettiğini söyleyen Nihat Duran’ın eşi Muhlise Duran, "Gece 04.00’te kalkıp balkonda sigara içti. Eve gelince ben 'çok üşümüşsün' dedim. Sorularımın hiç birine cevap vermedi. Tekrar dışarı çıktı ve bir daha haber alamadık. Sağlık sorunları vardı. Başına bir olay gelecek diye endişeleniyorum. Kendisini görenlerden insanlık namına yardım istiyorum." dedi.

Nihat Duran’ın birkaç aydır psikolojik sorunları olduğunu söylen yeğen İsa Şahin ise "20 Ekim Pazar gününden beri dayımı arıyoruz. 13 gündür kendisiyle ilgili tek bir haber alamadık. Hiçbir yerde kendisini gören birine rastlamadık. Kırşehir ve çevre yerleşim yerlerinin hepsini karış karış arıyoruz. Her tarafa resim astık, dayımı gören herkesten insaniyet namına yardım istiyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.