Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı sürücü, yattığı yerden kalkarak basın mensuplarına saldırdı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, motosikleti ile çarptığı kadını yaralayan, kendisi de yaralanan sürücü, görüntü ve fotoğraf çekmek isteyen basın mensuplarına saldırdı.Devrim Bulvarı’nda Yahya Karakaş’ın (19) kullandığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaralı sürücü, yattığı yerden kalkarak basın mensuplarına saldırdı
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, motosikleti ile çarptığı kadını yaralayan, kendisi de yaralanan sürücü, görüntü ve fotoğraf çekmek isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Devrim Bulvarı’nda Yahya Karakaş’ın (19) kullandığı 34 HDZ 07 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen Havva Zeybek’e (41) çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilerek, Yıldırım Köksal’a (65) ait park halindeki 14 BK 006 plakalı otomobile çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Karakaş, başına aldığı darbe ile kısa süreli hafıza kaybı yaşadı. Çevreden gelen vatandaşlar, ayağa kalkmak isteyen sürücüye müdahalede bulundu.

Bu sırada kaza yerinde görüntü almak isteyen basın mensuplarını fark eden sürücü Karakaş, önce sözlü olarak tepki gösterdi. Olay yerinde bulunan sürücünün yakını İsmail Karakaş (21) da basın mensuplarına tepki gösterince ayağa kalkan sürücü Yahya Karakaş, basın mensubu Vedat Kılıç'a tekme attı. Zabıta ekipleri ve vatandaşların araya girmesine rağmen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı fiili saldırısını sürdürdü. Polislerin de müdahale ettiği sürücü Yahya Karakaş, olay yerine gelen ambulansa bindirildi.

Ayağından yaralanan Zeybek de, Özel Echomar Hastanesi sağlık ekiplerinin kontrolü dahilinde aynı ambulansa konuldu. Özel hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Sürücünün saldırısına uğrayan basın mensubu Vedat Kılıç ise davacı olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi’ne gitti.

Diğer yandan motosiklet sürücüsü Yahya Karakaş'a yetersiz ehliyeti olduğu, motosikletinin sigortasız olmasından dolayı toplam 3 bin lira ceza kesildiği ve motosikletinin de bağlandığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.