Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı astsubay, kaza yerinde bir süre ambulans bekledi

Astsubayın kullandığı otomobil, önce seyir halindeki başka bir araca, daha sonra ağaca çarparak durabildi. Araç içinde sıkışan astsubayları kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkardı. Yaralılardan biri ambulansa konuldu, diğer...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Astsubayın kullandığı otomobil, önce seyir halindeki başka bir araca, daha sonra ağaca çarparak durabildi. Araç içinde sıkışan astsubayları kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkardı. Yaralılardan biri ambulansa konuldu, diğer yaralı için 12 dakika ambulans beklendi.

Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yahya Galip Caddesi üzerinde saat 19.05 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen astsubayın kullandığı 26 BA 675 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halindeki Fatih G.'nin kullandığı 06 AD 5107 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil orta refüjdeki aydınlatma direğine, astsubayın kullandığı araç da yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Fatih G.'nin kullandığı araçtaki yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Diğer aracın içinde bulunan iki astsubay ise sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Hızır Acil ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekibi 6 dakikada olay yerine gelerek kurtarma çalışmasına başladı. Bir süre sonrada olay yerine ambulans geldi.

İtfaiye görevlilerinin çalışması sonucunda, araçtan çıkarılan yaralı astsubay olay yerindeki ambulansa konuldu. Araç içinde yaralı sürücü bulunduğu için, sağlık ekibi olay yerinden ayrılamadı. Yaralı sürücüye serum verilerek, ikinci ambulans beklenmeye başladı. Ambulansın gecikmesi üzerine, ilk ambulansın sağlık ekibi yaralı sürücüye bulunduğu yerde müdahale etmeye başladı.

İkinci ambulans, ilk ambulanstan yaklaşık 12 dakika sonra olay yerine geldi. Uzun süre bekleyen yaralı astsubay, sağlık ekibi ve itfaiye görevlilerinin yardımıyla araçtar çıkartılarak, ambulansa konuldu. Yaralı astsubaylardan biri GATA'ya, diğeri ise Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.