Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Bozkır, Sultangazi'de sokak iftarına katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi'de sokak iftarına katıldı. Bozkır daha sonra bölgedeki esnafı ziyaret etti. Şehit Polis Bülent Özkan Parkı'ndaki iftarda Bozkır'a Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 23:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 23:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi'de sokak iftarına katıldı. Bozkır daha sonra bölgedeki esnafı ziyaret etti.

Şehit Polis Bülent Özkan Parkı'ndaki iftarda Bozkır'a Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da eşlik etti. İftar öncesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, 7 Haziran seçimlerine değinen Bozkır, "Türkiye bir seçim döneminden geçti. Bu seçim sonucunda maalesef AK Parti'nin 13 yıllık iktidarını takiben tek başına iktidar olamayacağı bir dönem ortaya çıkıyor. Ama demokrasinin tabiatında bunlar güzelliklerdir. Ve milletin iradesi her şeyin üstündedir. Millet böyle bir sonucu öngördüğüne göre siyasi partiler de bunun sonuçlarına hareket edeceklerdir. Ama burada bir gerçek de var, bunu unutmamamız lazım. AK Parti bu seçimlerden birinci parti olarak çıkmıştır. Bugünkü tablo da AK Parti'nin içinde olmayacağı bir hükümet kurulmayacağı açıkça ortaya çıkmıştır. AK Parti olarak nasıl ki 12 yıldır bu ülkeyi yönetmişsek, biz iktidara tabi olan bir parti olmuşuzdur." değerlendirmesini yaptı.

Koalisyon ve herhangi bir hükümetin kurulmaması halinde erken seçimin gündeme gelebileceğini dile getiren Bozkır, "Siyaset iktidar olmak için yapılır ama seçim sonuçlarının açıklandığı her seçimden sonra millet bana muhalefet görevi verdi, ben aman iktidar olmayayım, aman AK Pati iktidarı yürütsün gibi bir psikolojinin içerisine girildiği takdirde de o zaman millet yine bunun da hakkını verecektir. Şimdi inşallah önümüzdeki 2 gün zarfında meclis başkanı seçilecek. Ve inşallah meclis başkanı da AK Partili aday olarak tecelli edecek. Eğer bütün iyi niyetimize rağmen, ve bütün bu olumlu çabalarımıza rağmen, bir iktidar, bir hükümet kurma imkanı ortaya çıkmazsa da anayasamızın emrettiği çerçevede seçimlerin tekrarlanması gündeme gelecek." şeklinde konuştu

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın da bir konuşma yaptığı programın sonunda Bozkır ve Altunay, bölgedeki esnafı ziyaret etti.

Volkan Bozkır'ın iftar alanında mahalleli ile sohbet etmesi, tokalaşması
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.