Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veliahtın inanılmaz çöküşü! Bilet alacak parası yok...

Evlilikleri bir türlü rayında gitmeyen ve Hale Keleş'ten iki, Yeşim Erçetin'den ise bir kızı olan, Matraş Deri'nin eski veliahtı Emre Matraş, önceki gün bir park köşesinde objektiflere takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veliahtın inanılmaz çöküşü! Bilet alacak parası yok...
Şu an çalışmadığını, hatta borç batağında olduğunu söyleyen Matraş, varlıklı hayatına dönmek için amcasına açtığı miras davanın sonucunu bekliyor. Matraş, zamanında psikolojik destek de aldığını da söyledi.

Bir dönem Türkiye’nin zengin iş adamlarından biri olan Emre Matraş, şimdilerde sefalet dolu bir hayat sürüyor. Sabah gazetesinden Okan Filizçay'ın haberine göre annesinin 11 liralık ilacını dahi alamadığını söyleyen Matraş, bu durumdan dolayı merhum babasının aldığı antikaları sattığını açıkladı. Dört yıl önce geçimini sağlayabilmek için taksi şoförlüğü yapan eski işadamı, biten evlilikleriyle ilgili de itiraflarda bulundu.

'EŞİM ÇOCUK BİLE ALDIRMIŞ'

13 yıllık eşi, iki çocuğunun annesi Hale Keleş'ten Temmuz 2010'da boşanan Matraş, eski eşi Hale Hanım hakkında şöyle konuştu: "Hale'ye, biz ayrıldıktan sonra kızlarımın yaşadığı eve, başka bir adamın girmesini istemediğimi söylemiştim. Fakat sonrasında benimle evliyken başkasından çocuk aldırdığını öğrendim. Hatta ayrıldıktan aylar sonra bir erkekle maç izlemeye gittikleri sırada gazeteciler tarafından görüntülenince haklarında yanlış haber yapılmasın diye telaş yapıp benden yardım istemişti. Sonra öğrendim ki o kişi, benimle evliyken de hayatındaymış."

Eski işadamı, kızı Masal'ın annesi eski eşi Yeşim Erçetin içinse şöyle konuştu: "Yeşim, televizyon programlarına çıkıp benim ona para vermediğimi söyledi. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Yeşim ile kızım Masal için görüşüyorum."

'AKBİL DOLDURACAK PARAM YOK'

Emre Matraş, 19 Ekim'de gerçekleşecek davanın lehine sonuçlanması halinde soyadını değiştireceğini dile getirirken sözlerine şöyle devam etti: "200 bin dolarlık arabalar kullanıyordum ama şu an Akbil dolduracak para bulamıyorum. Diğer yolculardan rica ediyorum."

ŞİMDİ MUTSUZ VE UMUTSUZ

Annesine ilaç alacak, hatta otobüse binecek parası kalmadığını söyleyen Matraş, tüm günlerini bir parkta geçiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.