Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekilden ambulansla mangal alışverişine tepki: Benim arabamı isteseler veririm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansla mangal alışverişi yapılmasına tepki gösterid. Yapılanın doğru olmadığını kaydeden Şeker, “Devlet malıyla, vatandaşa hizmet edecek...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vekilden ambulansla mangal alışverişine tepki: Benim arabamı isteseler veririm
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansla mangal alışverişi yapılmasına tepki gösterid.

Yapılanın doğru olmadığını kaydeden Şeker, “Devlet malıyla, vatandaşa hizmet edecek araçlarla bunların yapılması doğru değil. Gelse benim arabamı istese veririm yani. 'Mehmet bey, ben şöyle şöyle alışveriş yapacağım' deseler veririm. O kadar özverili hizmet ediyor ki bu arkadaşlar, sabahtan akşama kadar insanların hayatını kurtarmaya koşturuyor. Yapılan bir yanlış nerelere kadar gidiyor. Bütün sağlık camiasını etkiliyor, kapsıyor. O açıdan çok dikkat etmeleri lazım. Bu işlerden uzak durmaları lazım. Bunlara girmemeleri lazım. Hep söylüyoruz ama maalesef yukarıdan beri yapılan hatalar... Yukarıdaki deveyi hamuduyla götürünce aşağıdaki 'Bu da benim en doğal hakkım' diyor. Bu ülkedeki en büyük sıkıntı bu zaten.” dedi.

112 çalışanlarının büyük görev üstlendiğine dikkat çeken Şeker, “Keşke o hizmetlerine gölge düşürmeseler. Gerçekten çok büyük hizmet ediyorlar. Çok büyük görev yerine getiriyorlar. İnsanların hayatını kurtarıyorlar. Kötü günlerinde bütün insanların yanında oluyorlar. Böyle basit bir iş de yaptıkları işe gölge düşürüyor. Umarım ders çıkarırlar ve tekrar yapmazlar. Maddi getirisi olan bir iş de değil. Bir taksi tutsanız 20 TL'ye yapacağınız işte sıkıntı yaşıyorsunuz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.