Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşlarla aynı masada çay içerken şehit edilen polis Manisa'ya gönderilecek

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla aynı masada çay için polis ekibine düzenlenen saldırı sonucu bir vatandaş hayatını kaybetti, bir polis memuru şehit oldu. Şehit polis memuru Mehmet uyar'ın halk tarafından çok...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla aynı masada çay için polis ekibine düzenlenen saldırı sonucu bir vatandaş hayatını kaybetti, bir polis memuru şehit oldu. Şehit polis memuru Mehmet uyar'ın halk tarafından çok sevildiği öğrenildi. Eşi 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Uyar'ın cenazesi bugün düzenlenecek törenin ardından memleketi Manisa'ya gönderilecek.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen terör saldırısında bir polis memuru şehit oldu, bir vatandaş hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, şehir merkezinda görevi başında bir polis ekibi, şehir merkezinde açık olan bir kahvehanade vatandaşlarla aynı masada oturup çay içti. Bu sırada polis memurlarını takip ettiği değerlendirilen bir kişi, kahvehaneyi ön tarafından uzun namlullu silahla taradı. Vatandaşlar ile polis memurları yere yatmaya çalıştı. Polis memurlarından Mehmet Uyar, kalçasından vurularak ağır yaralandı. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uyar ile yaralı bir vatandaş hayatını kaybetti. Saldırıyı yapan kişinin kaçtığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.