Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşın şikayet ettiği kişinin evinden uyuşturucu çıktı

Bursa'da bir ihbarcı, bir şahsın, kendi yakınının da aralarında bulunduğu kişilere sentetik uyuşturucu madde (bonzai) sattığını belirterek ihbarda bulundu. İhbar üzerine şüphelinin evinde yapılan aramalarda satışa hazır 'çıkı'...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da bir ihbarcı, bir şahsın, kendi yakınının da aralarında bulunduğu kişilere sentetik uyuşturucu madde (bonzai) sattığını belirterek ihbarda bulundu. İhbar üzerine şüphelinin evinde yapılan aramalarda satışa hazır 'çıkı' tabir edilen kağıtlara sarılı 10 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden bir vatandaş, A.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde sattığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.K.'nin evinde arama yaptı. Ekipler, küçük pembe poşet içerisinde 45 çıkı halinde uyuşturucu bonzai maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddenin yapılan tartımında 10 gram olduğu belirlendi. Polis merkezine götürülen şüpheli A.K. hakkında, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldığı açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.