Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaş ihbar etti, polis yarım kilo uyuşturucu yakaladı

Bursa’da, bir vatandaşın ihbarını değerlendiren polis, 505 gram esrar maddesi ile son zamanlarda gençler arasında kullanımı yaygınlaşan 150 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Yıldırım ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ni...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da, bir vatandaşın ihbarını değerlendiren polis, 505 gram esrar maddesi ile son zamanlarda gençler arasında kullanımı yaygınlaşan 150 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Yıldırım ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ni arayan bir vatandaş, T.Ö.’nün uyuşturucu ticareti yaptığını ihbar etti. T.Ö.’nün evinde mahkeme kararıyla yapılan aramalarda 505 gram esrar maddesi, 2 poşet içerisinde 150 gram bonzai maddesi ele geçirildi. T.Ö. ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" iddiasıyla gözaltına alındı.

Öte yandan Yıldırım ilçesinde devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri iki kişiyi durdurdu. Polis ekipleri, S.P. ve M.S. isimli kişilerin üst araması yaptı. M.S.’nin üzerinden 8 gram esrar maddesi ele geçirildi. S.P. ve M.S. polis merkezine götürülürken, iki şüpheli hakkında 'kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak’ suçundan işlem yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.